Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kwon Ji Yong-G-Dragon

28. 2. 2009
Přezdívka: G-Dragon
Skutečné jméno: Kwon Jiyong (권지용)
Datum narození: 18.srpen, 1988 (20 let)
Debut: 2001 G-Dragon
Vzdělání: Seoul Korean Traditional Arts Middle & High School
Funkce: Leader / Rapper / Skladatel
 

Výška: 177 cm
Váha: 58 kg
Krevní skupina: A
Dovednosti: Rap, tanec, Beatbox, skládání písní, zpěv a jazyky (čínština, angličtina)
Debut: DaeHanMinGook Hip Hop Flex (2001)
Koníčky: Kreslení obrázků a poslech hudby
Záliby: Móda, herectví, vaření, křupavé koblihy, auta, psi, knihy (poezie, manga a časopisy), sledování kreslených seriálů a taky má rád sám sebe ( nedivím se mu )
Náboženství: Křesťanské
Členové rodiny: rodiče a starší sestra [Dami]
Charakter: Když je ticho, tak je velmi tichý. Dokáže zlepšit náladu :) Vede skupinu. Jeho smysly jsou rychlé, má vysokou sebeúctu a je rád, když je něčím výjimečný.

 

 

Kwon Ji Yong je vůdcem skupiny BIG BANG. Je považován za vysoce úspěšného zpěváka - skladatele v hudebním odvětví a nejen považován. Jeho umělecké jméno je složeno z jeho pravého křestního jména; G pramení z "지" (Ji) a Dragon z "용" (Yong), což v korejštině znamená drak. Od debutu BIG BANG vyhrál cenu "Songwriter Award (Cenu skladatele)" v roce 2007 na Mnet KM Music Festival. Díky tomu, že G-Dragon skládá pro skupinu písně, se BIG BANG stali, dá se říct, speciální skupinou. Jsou jednou z mála skupin, kde písně pro ně skládá jeden ze členů nebo skupina sama. Všichni, kdo znáte BIG BANG, určitě víte, jak jemný a výjimečný má hlas, jak roztomile se směje, jak je vždy veselý a jak skvěle vypadá.
G-Dragon začal takto působit už od svého dětství. Narozen pro zpěv, tanec a vystupování. Debutoval v populární dětské show "Bbo Bbo Bbo" a když mu bylo sedm, stal se členem little Roora. G-Dragon byl trénován YG Entertainment od svých dvanácti let ještě s Tae Yang (dalším členem BIG BANG). Během jejich trénovaní byli známí jako GDYB a začali spolupracovat s dalšími umělci z YG Family jako hip-hop skupina Jinusean.
Skupina BIG BANG se velmi moderně obléká a je považována za jednu z nejmoderněji oblečených skupin. G-Dragon má prý velmi dobrý smysl pro módu, projevuje velkou náklonnost k trendům, barvičkám a určitě si nenechává kecat do toho, co si má obléct. Prý i v normálním životě velmi září všelijakými barvami a módními trendy.
Kromě aktivit ve skupině, má jako každý člen, své osobní - sólové - aktivity. 30.června 2008 vydal svůj debutový digitální singl. Ovšem úplná novinka je, že má v dubnu roku 2009 vydat sólové mini-album.
 
Zajímavosti
* Má tetování na jeho vnitřních stranách paže: na pravé má "vita dolce", což v italštině znamená "sladký život"; a na levé paži má "moderato", což je hudební termín, který udává tempo a znamená "středně''
* Má rád, když ho lidé nazývají "Kwon Leader"
* Jeho starší sestra Dami vlastní online obchod s oblečením. Jmenuje se "Style Love" nebo "Style Luv". Kouknout se na stránku můžete zde.
* Písnička "Lies" měla být nejprve pro G-Dragona jako jeho sólo, ale pak se domluvili, že to budou BIG BANG zpívat jako skupina.
* G-Dragonův přítel už od dětství je KangIn ze skupiny Super Junior.
* Má kolekci klobouků a bot. A to za důvodem toho, že prý jsou to jediný věci na sebe, které když ztratíte, můžete koupit zpět.
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Are you 18? Come in and don't be shy!

(loveawake.ru, 20. 2. 2022 0:59)

Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru